Vihreät biohajoavat ilmapallot, 100 kpl

35,00€

Puolueen logolla varustettuja vihreitä ilmapalloja. Ilmapallot naruineen ovat biohajoavia.
Postikulut sisältyvät tuotteeseen.

Myyntierä: 100 kpl.
Myyntierien määrä valitaan alta. 5 erää on siis 500 ilmapalloa.


Hinta sisältää ekohajoavat pallonarut tai muoviset tikut, voitte mainita tilauksen lisätietokentässä kassalla, kummat haluatte.

Pallot toimitetaan tyhjinä. Pallot voi täyttää ilmalla tai helium-kaasulla. Helium-kaasua myyntipaikkoja kannattaa etsiä omalta alueelta tai kysyä vinkkiä piirisi toiminnanjohtajalta.

 

KUMIPALLOJEN TÄYTTÖ- JA KÄYTTÖOHJE (ohjeen laatinut pallojen valmistaja ilmpallokauppa.fi) 

Helium on turvallinen kaasu: väritön, hajuton ja palamaton. Kaasupullo on paineastia, jonka käsittelyssä tulee noudattaa varovaisuutta. Pullo voi olla pystyssä, vinossa tai makuulla, mutta varmista ettei painava pullo kaadu tai kieri kenenkään päälle. Heliumilla on tukahduttava vaikutus eli suljettua täyttötilaa on tuuletettava.

1. Ota kaasupullosta (mahdollinen) muovinen suojakorkki pois. Korkkia ei tarvitse säästää.
2. Kiinnitä täyttölaite käsivoimin ja kiristä hyvin. Huom. älä käytä työkaluja!
3. Avaa kaasupullo kiertämällä pullon päällä olevaa päähanaa auki (=open). Jos pullo ”suhisee” itsestään, niin täyttölaite ei ole tarpeeksi tiukasti kiinni. Kaasua tulee ulos pullosta ainoastaan painamalla/taittamalla täyttölaitteen kumista sinistä suutinosaa.
4. Pujota täytetyn ilmapallon suu nauhasulkijan nauhan lenkin läpi ja kiristä nauhoista niin, että pallon kaulaa tulee hieman muovipyörylän reiän läpi. Jos käytössä ei ole sulkijoita niin pallot pitää solmia ennen narun sitomista.
5. Sulje kaasupullo kiertämällä pullon päällä olevaa päähanaa kiinni (=closed). Täyttölaitteen voi irrottaa pullosta vasta kun päähana on kierretty kunnolla kiinni, tyhjennä laitteen paine taittamalla sinistä suutinosaa ennen laitteen irrottamista pullosta. Kuljetuksen ajaksi täyttölaite on aina irrotettava.
6. Säilytä täytetyt ilmapallot viileässä, poissa auringosta tai kuumista lampuista. Peruskumipallo pysyy ilmassa olosuhteista riippuen noin 12-15 tuntia, eli kumipalloja ei voi täyttää edellisenä päivänä!
7. Heliumpulloja ja -palloja voi kuljettaa autossa ja yleisissä kulkuneuvoissa.

Ostoskori

0 tuotetta 0,00€