Vihreä sivupaketti - Yhdistyksen laajapaketti

44,00€

Vihreän verkkosivupaketin laajan paketin yhdistyksille tarkoitettu versio!

Mikäli peruspaketin tarjoamat mahdollisuudet eivät riitä omien sivujen toteuttamiseen, on laajapaketti tarpeen. 

Merkittävimmät erot peruspakettiin:

  • Mahdollisuus asentaa oma ulkoasu (esim. mainostoimiston tekemän ulkoasun)
  • Mahdollisuus asentaa omia lisäosia

Mutta näiden mahdollisuuksien vastapainona laajapaketti vaatii käyttäjältään enemmän osaamista ja tuntemusta Wordpress -ympäristöstä. Muistathan, että laajan paketin käyttäjä on vastuullinen sivujensa tietoturvasta ja mm. WordPress-alustan ja sen lisäosien päivityksistä.

 

HUOM! Laajapaketti VAATII toimiakseen erikseen tilatun verkko-osoitteen, joka pitää kertoa pakettia tilattaessa. Tilaa siis sivujesi oma verkkotunnus samalla kertaa sivujen kanssa.

 

Huom! Tämä on yhdistyksille tarkoitettu sivupaketti! Jos haluat ostaa toimijoille ja ehdokkaille tarkoitetun laajanpaketin, katso tämä tuote. Oma verkko-osoite ei sisälly hintaan ja se tulee tilata erikseen, katso verkkotunnukset.

Kysyttävää? Laita kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen: sivupaketti-tuki (ät) vihreat.fi

Arvioitu toimitusaika: enintään kaksi viikkoa.

Yhdistyksen täydellinen nimi. Mikäli yhdistyksellä on myös esim. ruotsinkielinen nimi, mainitkaa myös se, pilkulla tai muulla selkeällä välimerkillä erotettuna.
Kunnat, pilkuin eroteltuna. Tämän tiedon pohjalta voimme rakentaa myöhemmin palveluita, joiden avulla oman alueen yhdistyksen löytää helpommin.
Sivuston pääkäyttäjän nimi. Kaikki tunnukset ovat henkilökohtaisia, eli muodoltaan etunimi.sukunimi.
Sähköposti, johon sivuston tunnukset lähetetään.
Kerro tässä, minkä verkko-osoitteen olet sivuillesi tilannut. Laajapaketti vaatii toimiakseen verkko-osoitteen, ilman verkko-osoitetta tai oikein toimivaa verkko-osoitetta sivupakettia ei voida toimittaa! HUOM! Verkko-osoite ei sisälly paketin hintaan!
Täytä tähän sivupakettiin / verkkotunnukseen liittyvän yhteyshenkilön nimi.
Täytä tähän sivupakettiin / verkkotunnukseen liittyvän yhteyshenkilön sähköpostiosoite. Käytämme tätä sähköpostiosoitetta mm. kun lähetämme teille uusintalaskun tai tärkeitä tiedotteita palvelun toiminnasta. Osoitteen tulee olla ehdottamasti toimiva!

Ostoskori

0 tuotetta 0,00€